Vad innebär vårt erbjudande?

Visst är det spännande när man bestämt sig för att sälja sin bostad och flytta till en ny? Det kan också kännas lite oroligt. Hur snabbt skall det gå? Kommer jag att behöva sitta med två bostäder en period? Hur mycket kommer jag att få för det objekt jag säljer? Frågorna är många och vi kan inte hjälpa dig med allt detta. Vi kan dock hjälpa dig en bit på väg genom att hjälpa dig hitta en bra mäklare i Jönköping.

Under åren har priserna på bostäder sakta men säkert stigit i Jönköping. Om du har ägt din villa eller bostadsrätt en längre tid är det troligt att du kommer att kunna få ut en hel del pengar för din bostad. Det är då bra om du anlitar en mäklare för att hjälpa dig med försäljningen. Det är stora värden som skall säljas och då är det säkrast att ta professionell hjälp. Om du kan hitta en fastighetsmäklare i Jönköping som du känner förtroende för och som du känner att du litar på blir det mycket lugnare för dig. Du kan luta dig tillbaka och låta mäklaren göra jobbet. Du kan fokusera på att ställa i ordning bostaden inför visning och lägga mer energi på att hitta en bra bostad som du senare skall flytta till.

Fördelar med att utnyttja vår tjänst

Genom att du utnyttjar vår tjänst kommer du att ha lättare att välja vilken mäklare du vill jobba med. Det är mycket lättare att välja när man fått offerter från mäklarna än om man skall ringa runt på egen hand. Du ser tydligt vad mäklarna erbjuder och vad de vill ha i ersättning för att göra jobbet.

Vi erbjuder dig:

  • att få in offerter från mäklarna i Jönköping att välja mellan
  • helt utan kostnad för dig kommer vi och mäklarna att jobba för att du skall få bra offerter
  • att enkelt kunna välja ut några mäklare att gå vidare till personliga möten med
  • att få offerter från mäklarna utan att du lovar att du anlitar dem

Du ser att du inte har något alls att förlora på att använda dig av vår tjänst. Det enda du eventuellt kan förlora är lite tid, men vi kommer att se till att du får offerterna snabbt. Det skulle också ta tid för dig att på egen hand ringa runt. I slutändan kommer du troligen också att tjäna tid.